Shashank Mane

Shashank Mane has lived and worked in Finland since 2013. Mane was born in India and has also lived in Switzerland, the USA, and Panama.

His work has appeared in various journals, anthologies and reviews since 2015. He published a collection of his short stories and poetry entitled “Moments” (2017) after which he published a short story collection “Glass Streams” (2020). Mane will publish a collection of poetry in 2023.

Samples of his work can be found on his blog:

www.writeuptothemoment.wordpress.com and his Instagram page:

shashank_mane1

Mane primarily writes poetry, short stories and fiction. He has performed at various poetry events and festivals across Finland. He is also a member of the Finnish PEN and American Academy of Poets.

Shashank Mane on asunut ja työskennellyt Suomessa vuodesta 2013. Mane syntyi Intiassa ja on asunut myös Sveitsissä, Yhdysvalloissa ja Panamassa.

Hänen teoksiaan on julkaistu useissa aikakauslehdissä, antologioissa ja arvosteluissa vuodesta 2015 lähtien. Hän julkaisi novelli- ja runokokoelmansa ”Moments” (2017), jonka jälkeen hän julkaisi novellikokoelman ”Glass Streams” (2020). Mane julkaisee runokokoelman vuonna 2023.

Esimerkkejä hänen töistään löytyy hänen blogistaan:

www.writeuptothemoment.wordpress.com

ja hänen Instagram-sivunsa:

shashank_mane1

Mane kirjoittaa pääasiassa runoutta, novelleja ja kaunokirjallisuutta. Hän on esiintynyt erilaisissa runotapahtumissa ja festivaaleilla ympäri Suomen. Hän on myös Suomen PEN:n ja American Academy of Poets:n jäsen.

Valikko